îți dau graficul, spune ea, adăugând că pacienții îl folosesc pentru a -și număra durerea.

îți dau graficul, spune ea, adăugând că pacienții îl folosesc pentru a -și număra durerea.

Sunt cu talie înaltă, cu un insem de 5 inci, conceput pentru a vă menține bine toată ziua. Un recenzor observă că lungimea este corectă: „Sunt încă drăguți și distractivi, dar acoperă zonele pe care vreau să le rămân acoperite! Îmi place că au o cameră mică în coapsă, așa că sunt confortabili plimbându -se și stau! ” Cumpărați acum FEKOAFE COMFY DREAM PLIENTS CUTTON – 20,00 USD

Cine a spus că denim trebuie să fie rigid și rigid?! Aceste pantaloni scurți de tracțiune de bumbac sunt imaginea confortului, cu o bandă de talie elastică, deschideri de picioare în flux și țesătură moale. Air-y și ușor, sunt exact opusul „pantalonilor dure”.

„Sunt confecționate dintr-un material de bumbac substanțial, astfel încât să nu se văd și să nu se lipească de mine Coapsele, dar încă destul de ușoare pentru o zi caldă ”, a aruncat un recenzor. „Aceste pantaloni scurți sunt uimitori. Sincer, nu pot spune suficiente lucruri bune despre ele. ”

Cumpărați acum Madewell s-au relaxat pantaloni scurți din denim de lungime mijlocie-55,00 USD

Madewell este cunoscut pentru denim de lungă durată, iar pantalonii scurți nu sunt diferiți. Acești blugi de tăiere iau aer-y la nivelul următor, cu deschideri de picioare baggy care oferă coapselor tale un spațiu de respirație suplimentar. „Am probleme să găsesc pantaloni scurți Jean care nu -mi îmbrățișează prea mult fundul și coapsele prea strâns sau mă fac să arăt înțepător”, a spus un recenzor. „Acestea au o mulțime de spații și erau foarte măgulitoare. La fel ca pantalonii scurți pe care îi purtam în anii ’90! ”

Magazin acum povești înrudite În fiecare lună, un nou antrenor ne duce prin patru dintre cele mai bune antrenamente pe care le au în buzunarul din spate. Urmați săptămânal pentru noi modalități de a -l transpira cu noi. Vedeți toate

când am început să merg la cursuri de yoga cu mama înapoi în liceu, ea m -a jenat mereu întrebându -l pe instructor, vă rog! Putem face câteva mișcări pentru șoldurile mele dureroase? Acum că sunt membru al clubului de la Deskwork, am înțeles total de unde venea (stând toată ziua nu face pentru flexori fericiți ai șoldului). În mod clar, Alicia Ferguson, co-fondatoare a Brooklyn Yoga Club, se simte la fel. La versiunea din această săptămână a clubului Well+Good al lunii, ea învață un flux suculent, delectabil, care deschide șoldul.

yoga are mii de poze delectabile, dar cele care se dezlănțuie sunt, poate, sunt probabil cei Cel mai util pentru oricine petrece mult timp stând, alergând sau cu bicicleta. Pentru acest Vinyasa de 25 de minute, veți avea nevoie de covorașul dvs. și poate de câteva blocuri pentru a intra pe bunătate. Să curgem, toată lumea.

25 de minute de yoga pentru deschiderea șoldului (ahem, binecuvântare) chiar așa

1. Supta Baddha Konasana (poza cobblerului reclinit): culcați -vă pe spate și aduceți tălpile picioarelor la atingere, astfel încât picioarele dvs. să formeze o formă de diamant. Dacă șoldurile dvs. se simt strânse și deznădăjduite în această formă, glisați un bloc sub fiecare genunchi. Adu -ți o mână la inimă și o mână la burtă. Luați un moment pentru a vă conecta cu respirația și a fi doar cu Y-O-U-U.

povești conexe Când vă gândiți să vă lucrați tricepsul, primul lucru care probabil îmi vine în minte (bine, după BLerg, evident) este clasicul tricep. Acest exercițiu trage nu numai tricepsul tău, ci și umerii, miezul și alți mușchi ai brațului. Cu toate acestea, este important să vă asigurați că efectuați mișcarea corectă pentru a preveni rănirea și, știți, asigurați -vă că nu pierdeți timpul. În acest episod din seria YouTube Well+Good, The Way Freved, dansatorul profesionist și antrenorul Sydney Lotuaco ne arată cum să facem tricep scufundări, astfel încât să puteți obține beneficiile maxime ale exercițiului fără a vă răni în acest proces.

Deși mișcarea fără echipamente poate părea simplă, se întâmplă să fie destul de ușor de încurcat. Este un exercițiu minunat pentru a viza cu adevărat spatele brațelor, dar tind să văd o mulțime de oameni o fac în mod greșit, spune Lotuaco. Există trei greșeli comune pe care le vede că oamenii fac atunci când fac scufundări de tricep – toate acestea îi împiedică să facă mișcarea corectă. În primul rând, oamenii tind să se bazeze înainte în șolduri, ceea ce pune presiune nejustificată pe genunchi (și poate duce la durere și disconfort). În continuare, ei se confruntă cu vârful degetelor departe de corpul lor, ceea ce îi împiedică să -și angajeze efectiv tricepsul – Aka întregul punct al exercițiului pentru a începe. În cele din urmă, ridică umerii și intră în gât, despre care Lotauco spune că nu este într -adevăr grozav pentru postura ta.

povești conexe Ori de câte ori mi -aș lăsa verdele frunze pe farfuria mea de copil, tata a căzut din nou pe cuvintele sale de înțelepciune: Spanacul te va ajuta să trăiești pentru totdeauna! (Rămân sceptic față de nemurirea pe care a promis-o.)

ca adult, singura persoană pe care o ating pentru sfaturi despre longevitatea umană este doamna de 105 ani care locuiește într-una din zonele albastre din lume-sănătos fierbinte Pete de pe glob, unde se întinde viața lungă sunt norma. Pentru locuitorii acestor cinci regiuni ale planetei – Okinawa, Japonia; Sardinia, Italia; Nicoya, Costa Rica; Ikaria, Grecia și Loma Linda, California – este obișnuit să trăiești în triplă cifre, da, dar și să mențină un corp și o minte sănătoasă, activă în acest proces.

Există unele caracteristici care toate toate Zonele albastre se împărtășesc, inclusiv menținerea unor niveluri scăzute de stres, simțind un simț profund al scopului, fiind moderat activ pe parcursul zilei și mâncarea în mare parte a meselor pe bază de plante.

Modelele de masă ale zonelor albastre este deosebit de interesant – și important. Pe lângă faptul că mănâncă o mulțime de legume, leguminoase, grăsimi sănătoase și pești, rezidenții zonelor albastre consumă alimente și alimente procesate minime cu zahăr adăugat. Dacă te -ai întrebat vreodată cum arată masa ideală pentru un centenar, nu ești singur. La un eveniment recent din New York, fondatorul Blue Zones, Dan Buettner, a avut atenția întregii camere când a promis că va împărtăși rețeta de mic dejun a unei femei care trăiește la 80 de mile est de Los Angeles a cărei sărbătoare a centenarului este foarte mult în oglinda din spate .

povești conexe Te -ai gândit vreodată la tine: „De ce sunt atât de sensibil?” Dacă da, știți că nu sunteți singuri și că nu este o cădere; Este un fenomen științific experimentat pe scară largă de oameni din întreaga lume. Potrivit psihologului clinic Jenny Yip, PSYD, indivizii sensibili emoțional tind să aibă modele de gândire mai rigide.

„Oamenii care au mai multă flexibilitate în gândirea lor sunt capabili să ajungă la alte concluzii despre ceea ce ar putea însemna ceilalți atunci când fac sau spun anumite lucruri”, spune dr. Yip. O persoană extrem de sensibilă, însă, consideră adesea că motivul din spatele acțiunilor și cuvintelor altei persoane este extrem de personal.

„Oamenii care sunt sensibili emoțional tind să personalizeze, să învinovățească și să fie autocritici și judecată ”, spune dr. Yip. „Adesea pot avea multă anxietate socială în ceea ce privește percepția într-o lumină negativă.”

Din această cauză, ea explică că oamenii extrem de sensibili se simt adesea răniți emoțional. „Este un temperament, da, dar se datorează și factorilor de mediu care ți -au consolidat sensibilitatea”, spune dr. Yip. Gândiți -vă: relații abuzive și părinți neglijați, printre alte situații.

Beneficiile de a fi o persoană extrem de sensibilă

Căptușeala de argint de a fi o persoană extrem de sensibilă (HSP) este că este adesea că este deseori se traduce prin a fi extrem de empatic, spune dr. Yip. Probabil datorită faptului că sunt foarte în ton cu propriile sentimente și anxietăți, persoanele extrem de sensibile se pot raporta cu ușurință cu persoanele care se confruntă cu anxietate, depresie și pierdere, precum și cu emoții mai fericite, mai pline de inimă. „A fi o persoană extrem de sensibilă înseamnă că ești mai conștient de emoțiile tale, ceea ce îți permite să fii mai atent și mai atent la emoțiile altora”, spune dr. Yip.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

Deși este cu siguranță posibil să obțineți un antrenament eficient, cu corp complet, cu niște gantere, o rogojină și propria greutate corporală, o bancă de greutate poate spori serios numărul de exerciții pe care le puteți face acasă. Acest soi nu vă va beneficia doar fizic, dar vă poate motiva, de asemenea, să continuați să lucrați în mod regulat, păstrând lucrurile interesante.

„Băncile de greutate sunt un instrument foarte esențial pentru antrenamente și obiective de fitness în timp ce stați acasă ”, Spune Nick Natt, un antrenor personal și culturist profesionist. „Există mai multe exerciții și utilizări pentru banca de antrenament. În plus, sunt ușor de depozitat și vin de obicei cu roți. Acest lucru face ca mișcarea lor să fie ușoară. ”

Meagan Morris, un antrenor personal certificat și redactorul CelebriBody, recomandă, de asemenea, să obțineți o bancă de greutate pentru antrenamentele de acasă. „O bancă robustă, multifuncțională, este un echipament esențial pentru o sală de gimnastică, mai ales dacă te antrenezi cu gantere sau barbe. În timp ce puteți efectua câteva exerciții bazate pe gantere … de la podea, o bancă de greutate vă permite să ridicați în siguranță greutatea mai grea cu o gamă mai mare de mișcare ”, spune ea.

La prima vedere, majoritatea băncilor de greutate par Destul de asemănător, iar gama de prețuri nu este foarte largă. Natt spune că „mărcile sunt mult mai asemănătoare decât sunt diferite”, dar adaugă: „Unele mărci pot oferi beneficii precum garanții, echipamente suplimentare sau chiar atașamente pe care alții nu le pot. Înainte de a face alegerea, fiți conștienți de garanții, politici de returnare și tipărirea fină a ceea ce banca poate și nu poate face. ”

povești conexe Când te trezești pe partea greșită a patului, probabil că nu te gândești imediat la ceea ce ai mâncat cu o seară înainte. Poate vă învinovățiți la miezul nopții aruncându-vă și întoarceți-vă, alarma de sângerare sau o listă îndelungată de activități pentru starea dvs. de spirit acră. Și, deși este adevărat că este greu să -i fixezi o dispoziție de dimineață proastă pe orice factor singur, dieteticienii Stacie Hassing, RDN și Jessica Beacom, RDN, autori ai Real Food Table (disponibil 8 martie), spuneți că există câteva dispoziții -Sustari de culcare pe care le puteți adăuga la repertoriul de rețete care vă va ajuta să vă treziți în partea dreaptă a patului metaforic.

Surpriză, surpriză: nu există nicio mâncare care să te ajute să te trezești mergând pe soare. ) Nutrienții este cel mai bun pariu, spune Beacom.

pentru a vă ajuta să consumați acei nutrienți diversi, Beacom și Hassing au împărtășit cinci alimente diferite cu noi, care vă vor satisface gustul, indiferent de ceea ce sunteți (fără niciun punct de vedere) Starea de spirit de a mânca, inclusiv o rețetă de fructe cu unt de arahide din noua lor carte de bucate. Continuați să derulați pentru a afla mai multe despre ce gustări de culcare care stimulează fericirea vă vor ajuta să vedeți dimineața prin mai multe ochelari de culoare trandafir.

povești conexe Când Tanika Gray Valbrun a început să caute îngrijire pentru fibroamele uterine – https://harmoniqhealth.com/ro/intenskin/ tumorile de nevoi care cresc în și în afara uterului – a trebuit să -și convingă medicii că avea dureri. Ei vă dau graficul, spune ea, adăugând că pacienții îl folosesc pentru a -și număra durerea. Ea spune că medicii ei i -au spus că, dacă durerea ei ar fi cu adevărat 10, ar fi pe pământ într -o poziție fetală sau nu ar putea să meargă. Dacă vine un pacient și ei spun că [durerea lor] este 10, este un 10, spune Gray Valburn. Și trebuie să o tratăm ca atare.

greutățile Grey Valburn cu care se confruntă în timp ce navigau călătoria de îngrijire a fibroidului a determinat -o să creadă că nu este singură. Avea dreptate – majoritatea persoanelor cu uterusuri, aproximativ 70 la sută, vor primi fibroame înainte de a împlini 50 de ani. Și dacă ești negru, numărul acesta trage până la 80 la sută. Dintre oameni cu fibroame, doar puțin sub jumătate vor dezvolta simptome, care pot include sângerare grea și prelungită, durere și presiune pelvină crescută și un uter mărit. Valbrun a fondat Proiectul White Dress, o organizație de advocacy pentru fibroame uterine care crește conștientizarea și finanțarea pentru cercetarea fibroidului. Suntem o organizație care este cu adevărat dedicată încurajării femeilor să -și împărtășească poveștile individuale, spune Gray Valbrun. Atâta timp, am fost învățați că – pentru a fi clasic sau pentru a fi sofisticat sau pentru a vă menține credibilitatea – nu vorbim despre problemele de sub centură. Dar, într -adevăr, ne facem noi înșine un diserviciu atunci când nu vorbim despre ceea ce se întâmplă cu sănătatea noastră reproductivă. Când împărtășiți ceea ce treceți, spune Gray Valburn, permite o mai bună înțelegere din partea celor dragi, angajatori și medici. Dar asta nu înseamnă că este întotdeauna ușor de pledat pentru tine.

povești conexe Găsirea unui loc cald ideal în bucătăria dvs. pentru aluatul de dovedire poate deveni o provocare în lunile mai reci. Găsirea suficient timp pentru a frământa și a dovedi aluatul de pâine este, totuși, aproape imposibil pe tot parcursul anului. (Singura excepție: un blocaj prompt de pandemie.)

Când răbdarea se subțire, sunteți prea nefoșiți, sau pur și simplu nu aveți orele dureroase necesare pentru a vă dovedi în mod corespunzător aluatul de pâine, oala instantanee de încredere de încredere poate ajuta la salvarea zilei. În afară de capacitățile sale de gătit lent și de presiune-și capacitatea sa de a face ouă delicioase fierte dure-acest aparat de bucătărie multifuncțional este doar lucrul pentru a dovedi aluatul în mai puțin de jumătate din timp, de obicei, ar fi nevoie să crească și să se dubleze.

Foto: Amazon Instant Pot Duo – 89,00 USD Cumpărați acum

gata pentru pâini delicioase de aluat, cruste de pizza crocante și chifle pufoase de scorțișoară de casă? Aici pentru a vă ajuta să stăpâniți magia de economisire a timpului de pâine instantanee, am compilat sfaturi, trucuri și o rețetă simplă pentru a face coacerea pâinii acasă o adiere.

De ce vă folosiți oala instantanee Pentru a dovedi că aluatul funcționează atât de bine?

Dovada se referă la activarea drojdiei, care aluatul laudă, iar dospirea este ceea ce vă ajută aluatul să crească. Această etapă este o formă de fermentare în care celulele de drojdie consumă carbohidrații și expulzează gazul de dioxid de carbon care face ca aluatul să devină delicios pufos, aerisit și ușor. Cu toate acestea, pentru ca acest lucru să apară, aluatul trebuie păstrat la o temperatură controlată – între 70 ° F până la 90 ° F – pentru a crea mediul ideal pentru ca drojdia să se extindă. Acest lucru se datorează faptului că expunerea la temperaturile ambientale fluctuante face ca aluatul să se extindă prea rapid înainte ca structura glutenului să se poată dezvolta suficient.

povești conexe Femeile negre din Statele Unite sunt de două până la trei ori mai mari să moară din cauza cauzelor legate de sarcină decât femeile albe, potrivit rapoartelor din Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC). Pe fondul acestei epidemii, este nevoie de povești bucuroase și de sărbătoare în cadrul comunității negre.

Acesta este motivul pentru care jurnalistul și autorul premiat Kimberly Seals Allers a creat podcast-ul Birthright în 2021. Ca mijloc de a revendica bucuria, respectul și pozitivitatea ca drept de naștere, podcast-ul explorează frumoasa călătorie a sarcinii, a vieții și a părinției, Fără traume la centru.

În primul sezon, episodul unu, Whitney Robinson, soția și mama de patru ani, împărtășește povestea ei despre planificarea pentru o altă naștere la domiciliu, când a intrat în muncă prematură și este forțat să nască în spital.